Guanyadors del 1r torneig per parelles de WARHAMMER 40k

Aquí tenim l’equip guanyador del torneig del passat diumenge 29! Manel i Oriol, vinguts de Sant Cugat del Vallès. Us deixem també la seva llista conjunta Drukharis+Tirànidos amb el seu comentari sobre el torneig.

Llistes guanyadores

Manel:
” Si haguéssim de destacar unes unitats, serien els Reavers Drukharis (motos) i els Genestealers. En general les llistes de 500 pts han funcionat com havíem pensat. La llista conjunta realment ha acabat tenint les sinergies que esperàvem. La feina dels Reavers consistia en travar en combat allò que fos més perillós dels enemics perquè no fes mal. A la primera van ser els hellblasters primaris, a la segona les unitats de caos perquè no s’unissin amb l’altre exèrcit (desplegament dividit), i a la darrera han matat un Carnifex que ja ha via estat ferit a trets, però no van poder resistir al Viejo un Ojo després que aquest usés un estratagema per contraatacar. Tot i així, va fer que no ataqués els Genestealers que eren més perillosos i aquests van poder lluitar dos vegades gràcies a un estratagema per tornar a lluitar, on van matar un altre carnifex i el mateix Viejo un Ojo. els genestealers han carregat torn1 a les tres partides, a la primera matant dos unitats de intercessor marines i, rodejant un venom destruir a base de “Smites” i fent que no poguéssin desembarcar les Wych. I a la segona van devorar un Príncep Dimoni que els va carregar, per saturació. Aquestes dos unitats van cumplir les seves funccions i van ser dos pilars importants de les nostres estratègies, fent que les altres unitats poguessin ocupar objectius o eliminar forces enemigues. “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: