IBEx – 1500 pts TAU vs NECRONS

MISSIÓ: CLEANSE AND CAPTURE (objectius tàctics)

Desplegament: Hem usat un desplegament de les cartes de OPEN WAR:

Llistes:

Necrons MEPHRIT

Warlord: Anrakyr the traveler

 • Crypteck Canoptek cloak
 • Crypteck Canoptek cloak (reliquia: Veil fo Darkness)
 • 10 Necron Warriors
 • 5 Immortals Gauss Blasters
 • 5 Immortals Tesla Carabines
 • 5 Triarch Praetorians Voidblade i Particle Caster
 • 5 Triarch Praetorians Rod of Covenant
 • 6 Canoptek Wraiths (3 Particle Casters)

Imperi TAU SEPT

Warlord: Commander en XV86 Coldstar Battlesuit

 • Ethereal
 • 5 Fire Warriors
 • 5 Fire Warriors
 • 6 Fire Warriors
 • 3 Stealth Battlesuit
 • 10 Pathfinders
 • 5 Vespids
 • 4 Crisis Battlesuits
 • 4 Crisis Battlesuits
 • 3 Broadside Battlesuits

INFORME DE BATALLA

Al començar la partida, els Necrons han hagut de desplegar en la franja del centre, precisament, una zona amb poca cobertura. Aproximant-se als cantons de la zona per poder anar ràpidament a capturar objectius, si sortien. ¡

Els TAU per la seva banda han desplegat en cobertura i al costat dels marcadors. Han assegurat bones línies de tir.

RONDA 1

Dels objectius necrons, sols podien controlar un objectiu dintre de les ruïnes on es trobaven dos escudares de 5 guerrers de les castes. Allà han anat els Praetorians a disparar i carregar els pobres guerrers TAU. Exterminant-los i capturant l’objectiu. Els Necrons han obtingut així la primera sang i la possibilitat de puntuar l’objectiu. Les altres tropes han anat acostant-se a marcadors i disparant els taus causant baixes algunes unitats de castes. Mentrestant, els Wraith es posaven en cobertura per carregar el flanc dret dels tau.

 

En el primer torn dels TAU han desplegat les dos unitats de crisis que estaven en reserva així com el comandant.

Els Vespids s’han allunyat dels Praetorians per evitar-ne la carrega. En el primer torn els TAUS han reduït molt les escudares de pretorians gràcies a les Crisis, mentre les Broadside les acrivillaven amb les armes de rails. Els guerrers necrons i immortals del centre també han patit força. També, les crisis i els Vespids han aniquilat una unitat de 5 Immortals.

RONDA 2

Els necrons han hagut de patir unes qunantes baixes, on les males tirades per els protocols de reanimació no han ajudat. Han disparat i carregat una unitat de crisis que han aconseguit disminuir.

Per l’altra banda, els TAU s’han mantingut ferms (els Wraith seguien en cobertura per començar la carrega al torn següent), i han pogut seguir disparant als necrons que quedaven al mig del camp de batalla.

Les crisis, amb uns dispars encertats han acabat reduint a metall fos el Warlord Necron, després que aquest hagi aconseguit treure 4 PV d’una Broadside amb el seu únic però mortífer dispar.

Les crisis restant han pogut pujar a la plataforma del Mechanicus i controlar així un objectiu. Els vespids també van poder moure fitxa i dirigirse cap a l’objectiu que havien capturar els Praetorians. Eliminats del tot en el torn TAU.

RONDA 3

Els Taus han aconseguit puntuar 7 punts de victòria en el torn anterior, i els necrons es mantenien a 4 amb dos punts puntuats en la ronda 2.

Per sort els guerrers necrons anaven ressuscitant, tal i com ho feien també els Immortals amb Tesla, amagats en unes ruines. Els necrons han hagut de gastar dos estratagemes per mantenir vius els Crypteks.

El més penós dels necrons ha estat sense dubte els Wraiths que han fallat la carrega amb un doble 1. Exposant-se a una fase de dispar mortífera a més de l’Overwatch. Fins i tot l’Eteri s’ha atrevit a carregar-los per acabar d’humiliar-los (va ser eliminat de cop)

L’últim acte memorable ha estat la destrucció del Warlord Tau per un parell d’immortals ajudats per el cryptek. Precisament els dos Immortals amagats en una ruïna per poder reanimar-se.

Però els taus havien aconseguit complir uns quants objectius.

A l’inici de la Ronda 4 els Necrons ja estaven perduts. La mobilitat de les Crisis i la línia defensiva per altra banda han assegurat la supremacia dels taus en el camp de batalla. Els Necrons van haver de tornar a les seves tombes a plantejar-se una mica el sentit de la seva existència.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: