SEGON TORNEIG PER PARELLES WARHAMMER 40k

Bases:

I Torneig de Warhammer 40.000 per parelles

Horari:

-9h30 arribada i acollida de participants. Preguem puntualitat.

-10h Inici primera ronda

-12h Final primera ronda

-12h15 Inici segona ronda

-14h15 Final segona ronda

-14h30 – 16h Dinar

-16h Inici tercera ronda

-18h Final tercera ronda

-18h15 Entrega de premis

*Timing provisional. Degut a la complexitat del joc és possible que les rondes s’allarguin una mica més del previst.

Inscripcions: 4€ socis, 6€ no socis. La recaptació va destinada a premis i material per propers tornejos. El pagament es pot fer el mateix dia del torneig, o abans (reservant plaça) via Paypal o per transferència. Places limitades.

Format: Sistema d’emparellament suís, amb rondes de 120 minuts.

Reglament: S’utilitzarà el reglament vigent de Warhammer 40.000, els Còdex actualitzats i l’Index de facció (en cas que les unitats no surtin al còdex. En cas que SI surtin, només serà vàlida la datasheet del còdex), publicats per Games Workshop. Es permet Forgeworld.

Hi haurà 3 missions diferents prèviament escollides per la organització, en 4 taules de 180×120 d’ambients diferents, amb desplegament aleatori segons missió.

Puntuació: S’utilitzarà l’aplicació web TABLETOP.TO amb format d’emparellaments suís. Es comptaran victòries/derrotes majors/menors, segons les condicions de cada missió, anotant els punts de victoria que cada equip ha fet durant la partida de cares a desempatar.

  • Victòria major 1019 punts
  • Victòria menor 1013 punts
  • Empat 510 punts
  • Derrota menor 7 punts
  • Derrota major 1 punts

Llistes: Llista amb màxim dos destacaments, a 1000 punts per jugador. Es poden repetir els destacaments, però no es podrà repetir més de tres vegades una mateixa fulla de dades per destacament, tal com diuen les BIG FAQS (ES).

Abans de començar cada partida es designarà un dels CG d’un bàndol com a Comandant suprem, que serà el personatge que contarà pels efectes d’objectius destinats al general de l’exèrcit (com eliminar el senyor de la guerra). Tanmateix, no limita que els herois de cada jugador puguin utilitzar relíquies i trets propis.

Al principi de cada partida es triaran els trets dels generals i s’escolliran les relíquies.

Cal enviar les llistes per email, a kekstealer.cult@gmail.com, com a màxim 3 dies abans per facilitar-ne la revisió i correcció en cas que fos necessari. Es recomana portar les llistes imprimides o anotades en paper; es poden revisar al llarg del torneig i es penalitzaran les llistes incorrectes amb baixes automàtiques.

Proxies i conversions: Es permeten proxies (o representacions) amb certes condicions. Només es permet que la quantitat mínima d’una sola unitat en tot l’exèrcit sigui proxy (P.E.: Si la unitat mínima és de 5 miniatures, només 5 miniatures màxim podran ser proxies.) S’haurà de respectar el tamany de peana de la unitat que es vol representar (P.E.: No portar miniatures en peana de 25mm quan hauria de ser de 32mm, i viceversa) i en el cas de vehicles, respectar el tamany de la peana y del chassis (P.E.: No portar un Baneblade per representar un Leman Russ).

Es permeten conversions i “kitbash” sempre i quan no afectin al joc (P.E.: Utilitzant peanes d’un tamany que no els correspon, reduint el tamany de la miniatura per evitar línies de visió,…).

Els rivals i la organització hauran d’estar informats d’aquestes representacions i conversions en tot moment, i preferiblement avisant abans del torneig, enviant fotos de les miniatures per poder considerar-les aptes o no. Si una modificació o representació no es considera apte, el jugador haurà de modificar-la o eliminar-la completament de la llista.

La organització es reserva el dret de considerar no aptes miniatures durant les partides si no han estat informades com a representacions o si se’n fa un ús indegut. En aquests casos, les miniatures seran retirades com a baixes automàticament i no es podran fer servir els següents partides.

Habilitats i aures: Les habilitats i aures que afectin unitats amb certa keyword podran afectar a les unitats de l’altre jugador sempre i quan comparteixin keyword de còdex.

P.E.: Si els dos jugadors porten un exèrcit amb keyword IMPERIUM no es podran veure afectats per les habilitats de l’altre. Però si ambdós comparteixen una keyword de còdex com ASURYANI ( còdex Craftworlds) sí que podran veure’s afectats per les habilitats i aures de l’exèrcit de la parella.

*Per casos especials consultar amb la organització.*

Estratagemes: Els punts de mando seran comuns, per tant es podran utilitzar tant els propis com els de la parella.

Es podran fer objectius dels estartagemes les unitats de l’altre membre de la parella, sempre i quant comparteixin keyword de còdex, igual que les habilitats i aures.

Es podran utilitzar estratagemes amb el mateix nom sempre i quan l’objectiu no sigui el mateix amb el que s’ha utilitzat el primer cop durant la ronda.

P.E.: Si es vol utilitzar l’estratagema de repetir una tirada, no es podrà tornar a utilitzar el mateix estratagema amb la mateixa unitat que l’ha utilitzat aquell torn, encara que sigui l’altre membre de la parella qui el faci servir.

A l’hora de regenerar punts de mando amb trets de mando, relíquies, o altres habilitats, només ho podrà fer una unitat per punt de mando, encara que els dos exèrcits tinguin algú que ho pugui fer.

P.E.: els dos membre de la parella tenen un Company commander de l’Astra Militarum amb el tret de mando “Gran estratega”. Quan es gastin 1 o més punts de mando només es podrà fer una tirada per punt de mando gastat, no una per cada Company commander.

Distàncies: Per establir un criteri equitatiu per a tots, les distàncies a l’hora de moure, disparar, carregar… es mesuraran des de la part més propera de la peana entre la miniatura que fa l’acció i la miniatura més propera a la que es fa objectiu. En el cas dels vehicles, es mesurarà des de el chassis, no de les armes (canons, barquetes laterals,…).

La distància de captura d’objectius es mesurarà des del centre d’aquests fins la part més propera de la peana de la miniatura capturadora.

Equips: Les parelles poden venir ja fetes o s’assignarà una aleatòria el dia del torneig a qui vingui sol. Un membre de la organització estarà disponible en cas de ser imparells. Un cop creats els equips no es canviaran en tot el torneig.

Es tractarà l’equip com un sol jugador de cares a puntuacions, encara que al final de la partida l’exèrcit d’un dels jugadors hagi estat aniquilat.

Premis: Val de compra per la botiga GW Girona a sorteig entre tots els participants.

Certificat per a la parella guanyadora del torneig

Certificat per l’exèrcit millor pintat.

Altres segons assistència.

Dinar: Al tractar-se d’un torneig de dia sencer es donarà una hora i mitja per poder dinar amb tranquil·litat després de la segona ronda. Es podrà demanar menjar a domicili (recomanable fer-ho el més aviat possible, fins i tot mentre acaba la segona ronda), anar a dinar fora o a casa. En cas de marxar, es prega puntualitat per poder començar la tercera ronda a temps i no fer esperar els rivals. Abans de marxar s’anunciaran els pairings per la següent ronda, per la gent que vulgui pugui recollir el seu exèrcit i desplaçar-se.

Hi haurà servei de begudes fredes i cafè, amés d’alguna cosa per picar, durant tot el dia.

Recomanacions: Es vigilarà que no es faci ús del slow play (jugar lent expressament), que podria resultar en penalitzacions per a la parella que n’abusi. Per a situacions ambigües o problemàtiques a nivell de joc es podran consultar els membres de l’organització, i en cas de no arribar a un acord un dau sagrat decidirà la conclusió.

Es prega mantenir un bon comportament durant tot el torneig, tant amb els altres participants com amb les instal·lacions. De la mateixa manera, es prega un bon ús de les taules i l’escenografia (si alguna peça es trenca per accident no passa res, tot es pot arreglar. Si es trenca deliberadament, la persona responsable serà immediatament expulsada del torneig). No s’admeten actituds agressives, violentes o despectives cap a altres jugadors. El club es reserva el dret d’admissió davant qualsevol d’aquests casos.

Recomanem l’ús de safates per moure’s de taula en taula. Agilitza el procés, cosa molt important entre rondes per evitar retrasos. Es poden utilitzar safates de plàstic mateix, com les típiques de cafeteria, caixes de sabates o productes especialitzats

I SOBRETOT, FAIR PLAY

Per a consultes o més informació:  kekstealer.cult@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: