PRIMER TORNEIG -KEKMASTERS- WARHAMMER 40k (ITC)

Bases:

KEKMASTERS-18: 1a Edición

Lloc: Av. De Sant Narcís nº30. Girona

Horari

30 de setembre de 2018

-9.00h arribada i acollida de participants. Preguem puntualitat.

-9.30h Inici primera ronda

-12.00h Final primera ronda

-12.15h Inici segona ronda

-14.45h Final segona ronda

-14.45h – 16.00h Dinar

-16.00h Inici tercera ronda

-18.30h Final tercera ronda

-19.00h Entrega de premis

*Timing provisional. Degut a la complexitat del joc és possible que les rondes s’allarguin una mica més del previst.

 

Inscripcions

10€ (8€ per socis) La recaptació va destinada a premis i material per propers tornejos. El pagament es pot fer el mateix dia del torneig, o abans via Paypal per reservar plaça. Places limitades.

 

Reglament

S’utilitzarà el reglament vigent de Warhammer 40.000, els Còdex actualitzats i

l’Index de facció (en cas que les unitats no surtin al còdex. En cas que SI surtin, només serà

vàlida la datasheet del còdex), publicats per Games Workshop.

 

Format: Format ITC a 1750 punts, usant les recomanacions per joc equilibrat del reglament de warhammer 40k i de les Big Faq de 2018. Sistema d’emparellament suís, amb rondes de 120 minuts.

 

Hi haurà tres missions diferents. El format ITC permet puntuar a través d’objectius primaris (que puntuen a cada torn i a cada ronda de batalla) i secundaris (elegits per el jugador abans de començar la batalla).

 

Puntuació: S’utilitzarà el sistema d’emparellaments suís, amb resultats de victòria o derrota.mEls empats es resoldran amb la diferència de punts de victòria obtinguts durant la missió. S’usarà el sistema recomanat d’ITC per puntuar (veure reglament itc adaptat)

Llistes:

Cal enviar les llistes per email, a kekstealer.cult@gmail.com, com a mínim 2 dies abans per facilitar-ne la revisió i correcció en cas que fos necessari. Es recomana portar les llistes impreses o anotades en paper; es revisaran al llarg del torneig i es penalitzaran les llistes incorrectes amb baixes automàtiques.

 

INFORMACIÓ ADICIONAL

Premis:

  • Val de compra per la botiga GW Girona per el guanyador del premi MVP (millor jugador, puntuat per fairplay, pintura i joc)
  • Certificat pel guanyador del torneig.
  • Certificat per l’exèrcit millor pintat.
  • Altres premis a sorteig segons participació.

 

Dinar: Al tractar-se d’un torneig de dia sencer es donarà una hora i quart per poder dinar  esprés de la segona ronda. Es podrà demanar menjar a domicili (recomanable fer-ho el més aviat  possible, fins i tot mentre acaba la segona ronda), anar a dinar fora o a casa. En cas de marxar, es prega puntualitat per poder començar la tercera ronda a temps i no fer esperar els rivals. Hi haurà servei de begudes fredes i cafè, a més d’alguna cosa per picar, durant tot el dia.

 

Recomanacions: Es vigilarà que no es faci ús del slow play (jugar lent expressament), que podria resultar en penalitzacions per al jugador que n’abusi. Per a situacions ambigües o problemàtiques a nivell de joc es podrà consultar els membres de l’organització, i en cas de no arribar a un acord un dau sagrat decidirà la conclusió.

 

Es prega mantenir un bon comportament durant tot el torneig, tant amb els altres participants com amb les instal·lacions. De la mateixa manera, es prega un bon ús de les taules i l’escenografia (si alguna peça es trenca per accident no passa res, tot es pot arreglar. Si es trenca deliberadament, la persona responsable serà immediatament expulsada del torneig).

 

No s’admetran actituds agressives, violentes o despectives cap a altres jugadors. El club es reserva el dret d’admissió davant qualsevol d’aquests casos.

FAIR PLAY

Per a consultes o més informació: kekstealer.cult@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: