SEGON TORNEIG INDIVIDUAL WH40K – 1850 Punts

II Torneig de Warhammer 40.000

Horari:

 • 9h30 arribada i acollida de participants. Preguem puntualitat.
 • 10h Inici primera ronda
 • 12h30 Final primera ronda
 • 12h45 Inici segona ronda
 • 15h15 Final segona ronda
 • 15h15 – 16h15 Dinar
 • 16h30 Inici tercera ronda
 • 19h Final tercera ronda
 • 19h15 Entrega de premis

*Timing provisional. Degut a la complexitat del joc és possible que el temps de ronda variï del previst.

Inscripcions: 10€ (8€ socis del club). La recaptació va destinada a premis, material per propers tornejos i manteniment del club. El pagament es pot fer el mateix dia del torneig, o abans via Paypal per reservar plaça.

Places limitades a 12 persones

Emparellament: Sistema d’emparellament suís, amb rondes de 150 minuts.

Format: Format ITC a 1850 punts, usant les recomanacions per joc equilibrat del reglament de Warhammer 40.000 i de les Big FAQ de 2018. Sistema d’emparellament suís, amb rondes de 150 minuts.

Hi haurà tres missions, en 6 taules amb ambientacions diferents. El format ITC permet puntuar a través d’objectius primaris (que puntuen a cada torn i a cada ronda de batalla) i secundaris (escollits per el jugador abansde començar la batalla).

Puntuació: S’utilitzarà el sistema d’emparellaments suís, amb resultats de victoria o derrota. Els empats esresoldran amb la diferència de punts de victòria obtinguts durant la missió. S’usarà el sistema recomanat d’ITC per puntuar (veure reglament itc adaptat)

Llistes: Cal enviar les llistes per email, a kekstealer.cult@gmail.com com a mínim 3 dies abans per facilitar-ne la revisió i correcció en cas que fos necessari. Es recomana portar les llistes impreses o anotades en paper; es revisaran al llarg del torneig i es penalitzaran les llistes incorrectes amb baixes automàtiques.

Proxies i conversions: Es permeten proxies d’armes d’una sola unitat com màxim, no es permetran proxies de miniatures completes. Es permeten tot tipus de conversions, sempre i quan aquestes no afectin a l’àrea que ocupa la miniatura, fent que deliberadament sigui més difícil veure-la a través de cobertura o augmenti el seu rang de visió (P.E.: Antenes de
vehicles més altes del que els correspon).

Tots els proxies o conversions s’hauran de consultar amb l’organització abans de poder-se utilitzar.

Premis:

 •  Val de regal per una botiga de hobby de la zona a sorteig entre tots els participants.
 • Certificat pel guanyador del torneig.
 • Certificat per l’exèrcit millor pintat.
 • Cullera de pal per l’últim classificat.
 • Altres premis a sorteig segons participació.

 

Dinar: Al tractar-se d’un torneig de dia sencer es donarà una hora per poder dinar amb tranquil·litat després de la segona ronda. Es podrà demanar menjar a domicili (recomanable fer-ho el més aviat possible, fins i tot mentre acaba la segona ronda degut a la hora que aquesta acava), anar a dinar fora o a casa, o portar menjar per qui es vulgui quedar al local (disposem de microones). En cas de marxar, es prega puntualitat per poder començar la
tercera ronda a temps i no fer esperar els rivals.

Hi haurà servei de begudes fredes i cafè, amés d’alguna cosa per picar, durant tot el dia.

Recomanacions: Es vigilarà que no es faci ús del slow play (jugar lent expressament), que podria resultar en penalitzacions per al jugador que n’abusi. Per a situacions ambigües o problemàtiques a nivell de joc es podrà
consultar els membres de l’organització, i en cas de no arribar a un acord un dau sagrat decidirà la conclusió.

Si s’abusa reiteradament del joc lent, l’organització es reserva el dret de penalitzar amb partida perduda o el que es consideri corresponent.

Es prega mantenir un bon comportament durant tot el torneig, tant amb els altres participants com amb les instal·lacions. De la mateixa manera, es prega un bon ús de les taules i l’escenografia (si alguna peça es trenca per accident no passa res, tot es pot arreglar. Si es trenca deliberadament, la persona responsable serà immediatament expulsada del torneig).

No s’admeten actituds agressives, violentes o despectives cap a altres jugadors. El club es reserva el dret d’admissió davant qualsevol d’aquests casos.

FAIR PLAY

Per a consultes o més informació: kekstealer.cult@gmail.com

MISSIONS

40keks-misions

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: