TERCER TORNEIG PER PARELLES WARHAMMER 40k

Bases i Inscripcions

3r Torneig de Warhammer 40.000 per parelles

Horari

 • 9h30 arribada i acollida de participants. Preguem puntualitat.
 • 10h Inici primera ronda
 • 12h30 Final primera ronda
 • 12h45 Inici segona ronda
 • 15h15 Final segona ronda
 • 15h15 – 16h15 Dinar
 • 16h30 Inici tercera ronda
 • 19h Final tercera ronda
 • 19h15 Entrega de premis

*Timing provisional. Degut a la complexitat del joc és possible que les rondes s’allarguin una mica més del previst.

Dinar: Al tractar-se d’un torneig de dia sencer es donarà una hora per poder dinar amb tranquil·litat després de la segona ronda. Es podrà demanar menjar a domicili (recomanable fer-ho el més aviat possible, fins i tot mentre acaba la segona ronda degut a la hora que aquesta acava), anar a dinar fora o a casa, o portar menjar per qui es vulgui quedar al local (disposem de microones). En cas de marxar, es prega puntualitat per poder començar la
tercera ronda a temps i no fer esperar els rivals.

Hi haurà servei de begudes fredes i cafè, així com alguna cosa per picar, durant tot el dia.

Premis:

 • Val de regal segons participació, a la botiga Freakshow Store, amb possibilitat de canviar-ho per un val regal digital de la botiga Games Workshop per participants que vinguin de lluny.
 • Certificat pels guanyadors del torneig.
 • Certificat per l’exèrcit millor pintat.
 • Martells de fusta per els últims classificats.
 • Altres premis a sorteig segons participació.

 

Inscripcions

Es recomana que utilitzeu el formulari que trobareu al final de la pàgina.

Preu inscripció: 8€ (6€ socis del club). La recaptació va destinada a premis, material per propers tornejos i manteniment del club. El pagament es pot fer el mateix dia del torneig, o abans via Paypal per reservar plaça.

Emparellament: Sistema d’emparellament suís, amb rondes de 150 minuts.

 

Reglament

Format: Format ITC a 1600 punts per equip (800 per jugador), usant les recomanacions per joc equilibrat del reglament de Warhammer 40.000 i de les Big FAQ de 2018. Sistema d’emparellament suís, amb rondes de 150 minuts.

Hi haurà tres missions, en taules amb ambientacions diferents. El format ITC permet puntuar a través d’objectius principals (que puntuen a cada torn i a cada ronda de batalla) i secundaris (escollits per el jugador abans de començar la batalla).

Puntuació: S’utilitzarà el sistema d’emparellaments suís, amb resultats de victoria o derrota. Els empats es resoldran amb la diferència de punts de victòria obtinguts durant la missió. S’usarà el sistema recomanat d’ITC per puntuar (veure reglament itc adaptat)

Reglament: S’utilitzarà el reglament vigent de Warhammer 40.000, els Còdex actualitzats i l’Index de facció (en cas que les unitats no surtin al còdex. En cas que SI surtin, només serà vàlida la datasheet del còdex), publicats per Games Workshop. S’apliquen els punts actualitzats del Chapter Approved i es poden utilitzar les novetats de Vigilus Defiant, com els destacaments especialitzats. Es permet Forgeworld.

Hi haurà 3 missions diferents prèviament escollides per la organització, en taules de 180×120 d’ambients diferents, amb desplegament segons missió.

IMPORTANT: S’utilitzarà la Beta Rule sobre els Bólters.

Missions 2n Torneig Parelles ITC

 

Llistes i exèrcits

Proxies i conversions: Es permeten proxies d’armes d’una sola unitat com màxim, no es permetran proxies de miniatures completes. Es permeten tot tipus de conversions, sempre i quan aquestes no afectin a l’àrea que ocupa la miniatura, fent que deliberadament sigui més difícil veure-la a través de cobertura o augmenti el seu rang de visió (P.E.: Antenes de
vehicles més altes del que els correspon).

Tots els proxies o conversions s’hauran de consultar amb l’organització abans de poder-se utilitzar.

Llistes: Llista amb màxim dos destacaments, a 800 punts per jugador. Es poden repetir els destacaments, però no es podrà repetir més de tres vegades una mateixa fulla de dades per destacament, tal com diuen les BIG FAQS (ES).

Abans de començar cada partida es designarà un dels CG d’un bàndol com a Comandant suprem, que serà el personatge que contarà pels efectes d’objectius destinats al general de l’exèrcit (com eliminar el senyor de la guerra). Tanmateix, no limita que els herois de cada jugador puguin utilitzar relíquies i trets propis.

Al principi de cada partida es triaran els trets dels generals i s’escolliran les relíquies.

Cal enviar les llistes per email, a kekstealer.cult@gmail.com, com a màxim 3 dies abans per facilitar-ne la revisió i correcció en cas que fos necessari. Es recomana portar les llistes imprimides o anotades en paper; es poden revisar al llarg del torneig i es penalitzaran les llistes incorrectes amb baixes automàtiques.

 

Joc en Equip

Equips: Les parelles poden venir ja fetes o s’intentaran assignar abans del torneig (gràcies al formulari d’inscripció, s’intentaran posar en contacte les possibles parelles). Un membre de la organització estarà disponible en cas de ser imparells. Un cop creats els equips no es podrán canviar al llarg del torneig.

Es tractarà l’equip com un sol jugador de cares a puntuacions, encara que al final de la partida l’exèrcit d’un dels jugadors hagi estat aniquilat.

Poders Psíquics: Els dos exèrcits de l’equip podrán usar els poders psíquics amb les limitacions habituals. Però en cas de que els dos jugadors vulguin manifestar un mateix poder psíquic, no podrien elegir com a objectiu la mateixa unitat.

P.E.: Dos jugadors Asuryani tenen un Farseer i usen el poder Guía. No podran usar la mateixa unitat com a objectiu (fent així un doble efecte), però si podran usar-lo en diferents unitats.

Habilitats i aures: Les habilitats i aures que afectin unitats amb certa keyword podran afectar a les unitats de l’altre jugador sempre i quan comparteixin keyword de còdex.

P.E.: Si els dos jugadors porten un exèrcit amb keyword IMPERIUM no es podran veure afectats per les habilitats de l’altre. Però si ambdós comparteixen una keyword de còdex com ASURYANI ( còdex Craftworlds) sí que podran veure’s afectats per les habilitats i aures de l’exèrcit de la parella.

*Per casos especials consultar amb la organització.*

Estratagemes: Els punts de mando seran comuns, per tant es podran utilitzar tant els propis com els de la parella. Però cada jugador generarà els seus punts de mando (els 3 de base més els que li aportin els destacaments)

Es podran fer objectius dels estartagemes les unitats de l’altre membre de la parella, sempre i quant comparteixin keyword de còdex, igual que les habilitats i aures.

Es podran utilitzar estratagemes amb el mateix nom sempre i quan l’objectiu no sigui el mateix amb el que s’ha utilitzat el primer cop durant la ronda.

P.E.: Si es vol utilitzar l’estratagema de repetir una tirada, no es podrà tornar a utilitzar el mateix estratagema amb la mateixa unitat que l’ha utilitzat aquell torn, encara que sigui l’altre membre de la parella qui el faci servir.

A l’hora de regenerar punts de mando amb trets de mando, relíquies, o altres habilitats, només ho podrà fer una unitat per punt de mando, encara que els dos exèrcits tinguin algú que ho pugui fer.

P.E.: els dos membre de la parella tenen un Company commander de l’Astra Militarum amb el tret de mando “Gran estratega”. Quan es gastin 1 o més punts de mando només es podrà fer una tirada per punt de mando gastat, no una per cada Company commander.

Distàncies: Per establir un criteri equitatiu per a tots, les distàncies a l’hora de moure, disparar, carregar… es mesuraran des de la part més propera de la peana entre la miniatura que fa l’acció i la miniatura més propera a la que es fa objectiu. En el cas dels vehicles, es mesurarà des de el chassis, no de les armes (canons, barquetes laterals,…).

La distància de captura d’objectius es mesurarà des del centre d’aquests fins la part més propera de la peana de la miniatura capturadora.

 

Recomanacions

Es vigilarà que no es faci ús del slow play (jugar lent expressament), que podria resultar en penalitzacions per al jugador que n’abusi. Per a situacions ambigües o problemàtiques a nivell de joc es podrà consultar els membres de l’organització, i en cas de no arribar a un acord un dau sagrat decidirà la conclusió.

Els desplegament es realitzaran de forma conjunta i equip per equip, cada equip desplegant tot el seu exèrcit. S’especificarà a les missions. Cada equip disposarà de com a màxim 10 minuts per el desplegament. Si s’abusa reiteradament del joc lent, l’organització es reserva el dret de penalitzar amb partida perduda o el que es consideri corresponent.

Es prega mantenir un bon comportament durant tot el torneig, tant amb els altres participants com amb les instal·lacions. De la mateixa manera, es prega un bon ús de les taules i l’escenografia (si alguna peça es trenca per accident no passa res, tot es pot arreglar. Si es trenca deliberadament, la persona responsable serà immediatament expulsada del torneig).

No s’admeten actituds agressives, violentes o despectives cap a altres jugadors. El club es reserva el dret d’admissió davant qualsevol d’aquests casos.

FAIR PLAY

Per a consultes o més informació: kekstealer.cult@gmail.com

INSCRIPCIONS

One thought on “TERCER TORNEIG PER PARELLES WARHAMMER 40k

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: