KEKMASTERS 2020 – 2.000 PUNTS – TORNEIG COMPETITIU WARHAMMER 40.000

 /!\ – IMPORTANT – /!\

DEGUT A LA PANDÈMIA DEL COVID-19 I A LES POSSIBLES RESTRICCIONS DEGUDES A LES MESURES SANITÀRIES, L’ORGANITZACIÓ PODRIA CANCEL·LAR O MODIFICAR ALGUNS ASPECTES RELACIONATS AMB EL TORNEIG, DESTACANT: LLOC ON ES REALITZA I NOMBRE D’ASSISTENTS. QUALSEVOL PERSONA INSCRITA QUE HAGI REALITZAT EL PAGAMENT I ES VEGI AFECTADA O NO PUGUI PARTICIPAR DEGUT A CAUSES RELATIVES A L’ORGANITZACIÓ REBRÀ UN REEMBORSAMENT DE LA SEVA INSCRIPCIÓ.

Bases:

KEKMASTERS 2020: 2a Edición

———————————————————————————————

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Es recomana que els participants descarreguin l’aplicació BEST COAST PAIRINGS (BCP) i es creein un compte.

Baixar l’APP: https://www.bestcoastpairings.com/

LINK TORNEIG KEKMASTERS 2020 a Best Coast Pairings

Guia per crear un compte: https://kekstealer.com/guia-best-coast-pairings/

———————————————————————————————

Data i lloc

Lloc: CENTRE CÍVIC PONT MAJOR (GIRONA)

PASSATGE PERE RABAT / PLAÇA DE L’OM.

Aparcaments disponibles.

Horari*

Dissabte 03 d’Octubre de 2020

-8.30h arribada i acollida de participants. Preguem puntualitat.

-9.00h – 12.00h: Primera ronda

-12.00h – 13.00h Pausa per dinar.

-13.00h – 16.00h Segona Ronda

-16.30h – 19.30h Tercera Ronda

-19.30h – 20.00h Entrega de Premis i anunci dels guanyadors.

 

*S’utilitzaran rellotges per calcular el temps de joc de cada ronda. Cada jugador disposarà de 1:30h de joc. Aquest temps inclou: Ensenyar llista al rival, elegir missions secundàries i altres elements abans de la batalla, desplegar, el torn del jugador (excepte combats, dispars defensius i altres accions que pot realitzar el rival) i en el torn del rival (combats, dispars defensius i altres accions que pot realitzar un jugador mentre sigui el torn del rival). Les tirades de salvacions del jugador rival en el torn d’un jugador formen part del jugador qui té el torn.

Quan un jugador se li acaba el temps, ja no podrà moure, disparar, carregar, combatre o llançar poders psíquics. Si que podrà seguir puntuant si ho permet la missió (si una unitat esta controlant un objectiu, per exemple). L’altre jugador podrà seguir jugant si li queda temps.

 

Inscripcions

10€. La recaptació va destinada a premis i material per propers tornejos. El pagament s’haurà de realitzar com a mínim 2 dies abans del troneig via transferència bancària Paypal. Pagar la inscripció suposa acceptar aquestes bases i reservar la plaça. Places limitades a 16 participants (pot canviar segons les mesures sanitàries).

 

Restriccions

 • Es permet l’ús de FORGE WORLD sempre i quant s’aportin les publicacions o es facilitin les regles relatives a les miniatures utilitzades.
 • No es permet l’ús de miniatures “LEGENDS”.
 • Es permet portar algun “proxy” sempre i quant es consulti amb els organitzadors i es deixi sempre molt clar al rival el canvi que hi ha.
 • No es necessari portar l’exèrcit pintat, però seguint el reglament de torneig que s’utilitzarà, la pintura puntuarà.

 

Reglament

S’usarà el reglament vigent de Warhammer 40.000:

 • Les últimes versions dels codex, amb les faq/erratas i els punts de l’últim chapter approved 2020. Així com els suplements de codex.
 • Index de facció  i demés publicacions de GW (White Dwarf, etc..).
 • No es podrán usar unitats dels Index de les faccions o opcions d’equipament dels Index anteriors al codex.
 • Les regles dels suplements de Despertar Psíquico.
 • No es permeten els destacaments dels llibres de campanya de VIGILUS.
 • Es prega que els jugadors portin còpia de totes les publicacions que usin per jugar. Preferiblement impreses.

 

Format: S’utilitzaran les missions de “FUERZA DE CHOQUE” de 2.000 punts del Pack de Misiones Gran Torneo 2020 del APROBADO POR EL CAPÍTULO.

Hi haurà tres missions diferents.

 

Puntuació: S’utilitzarà el sistema d’emparellaments segon victoria/derrota i punts de victòria. Els empats es resoldran comptant com a 0.5 victòria. La classificació anirà indexada sobre les victòries/derrotes i els punts aconseguits.

S’usarà el sistema recomanat BEST COAST PAIRINGS per participar.

 

Llistes

Cal enviar les llistes per email, a kekstealer.cult@gmail.com, abans del dilluns 28 de setembre per facilitar-ne la revisió i correcció en cas que fos necessari. Es recomana portar les llistes impreses o anotades en paper; es revisaran al llarg del torneig i es penalitzaran les llistes incorrectes amb baixes automàtiques.

 

Informació Adicional

Premis:

 • Val de compra per la botiga GW Girona a sorteig segons participació.
 • Trofeus per els tres jugadors del podium.
 • Samarreta especial customitzada per el guanyador.

 

Dinar: Al tractar-se d’un torneig de dia sencer es donarà una hora per poder dinar després de la primera ronda. Es podrà demanar menjar a domicili (recomanable fer-ho el més aviat  possible, fins i tot mentre acaba la segona ronda), anar a dinar fora o a casa. Per agilitzar-ho l’organització comunicarà una llista de llocs propers on dinar o demanar menjar. En cas de marxar, es prega puntualitat per poder començar la segona ronda a temps i no fer esperar els rivals. Hi haurà servei de begudes fredes i cafè en màquines expenedores del centre cívic.

 

Recomanacions: Es vigilarà que no es faci ús del slow play (jugar lent expressament), que podria resultar en penalitzacions per al jugador que n’abusi. Per a situacions ambigües o problemàtiques a nivell de joc es podrà consultar els membres de l’organització, i en cas de no arribar a un acord un dau sagrat decidirà la conclusió.

 

Es prega mantenir un bon comportament durant tot el torneig, tant amb els altres participants com amb les instal·lacions. De la mateixa manera, es prega un bon ús de les taules i l’escenografia (si alguna peça es trenca per accident no passa res, tot es pot arreglar. Si es trenca deliberadament, la persona responsable serà immediatament expulsada del torneig).

 

No s’admetran actituds agressives, violentes o despectives cap a altres jugadors. El club es reserva el dret d’admissió davant qualsevol d’aquests casos.

FAIR PLAY

Per a consultes o més informació: kekstealer.club@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: